За нас

"Ефстратиу Н Консулт" ЕООД

В България независимо от съществуващата криза, настоящия период е подходящ за чужди и български инвестиции в областта на недвижимите имоти и износа на български продукти и стоки с най-добрите цени в Европа. В нашият сайт ви предлагаме разумни решения за инвестиране в недвижими имоти и износ на български продукти и стоки.

„Efstratiou N Consult“ Ltd може да ви представлява и предприеме осъществяването на покупко-продажби във всички градове на България. Отговаряме за организацията, контрола и безопасността на транспортираните стоки и продукти и изготвянето на необходимите оригинални документи.

За контакти

ДОВЕРИЕ И ПОДКРЕПА

В забързаното ежедневие, ние имаме ясна представа за нуждата ви от доверен партньор.

Нашите партньори ни се довериха. Направете го и вие !

Кои сме ние?

„Efstratiou N Consult“ Ltd е основана през 2008 година със седалище и адрес на управление гр. Стара Загора. За кратки срокове компанията се превръща в лидер на пазара и печели доверието на своите клиенти и създава дългосрочни и лоялни бизнес отношения с партньорите си.

НАШАТА МИСИЯ

хора са поставили ръце една върху друга

ПАРТНЬОРСТВО

Фирма „Efstratiou N Consult“ Ltd  създава лоялни и дългосрочни взаимоотношения с клиентите си, чрез предоставяне на качествен и добре работещи бизнес решения. Прозрачността и искреността в отношенията с клиентите е основа на нашата бизнес философия.

parniorstvo-za-nas

ДОВЕРИЕ

Ние вярваме в клиентите си и работим с тях, за да намерим най-добрите индивидуални решения – решения за тяхното утре. Споделяме идеите и мечтите на клиентите си и виждаме нашият успех в успеха на хората и бизнесите, които подкрепяме.

nadejdnost3

НАДЕЖНОСТ

Бизнес философията на „Efstratiou N Consult“ Ltd е базирана на дългогодишен международен опит и бизнес етика. Стремим се да бъдем коректна, достъпна и иновативна организация в България, както и предпочитан работодател и партньор на клиентите във всеки етап от живота им.

Имате въпроси? Свържете се с нас!

Вижте нашите услуги!